RETREATS

Vi har fået mulighed for at åbne for TRE pladser!

Retreat - Skoven kalder...

Fredag den 1. november - søndag den 3. november 2019


Skoven kalder....

 

Find roen, nærværet og balancen mellem krop og sind.

 

Vi skal ud af hovedet og ned i kroppen. Vi skal trække stikket, søge ind i kroppen og give os selv et pusterum fra hverdagens travlhed og hamsterhjul. Vi skal finde ro, fordybelse og velvære.

 

”Vi ræser gennem livet i stedet for at leve det” - Carl Honoré, forfatter.

På denne weekend har du mulighed for, at give dig selv lidt egen-tid. 

Lidt MIG-TID.


Du skal fordybe dig i nærværets evne til at finde tilbage til dig selv og dit hjerte gennem bevægelse, åndedræt, meditation og refleksionsøvelser med Kristina og Camilla (KrisPilates og Yoga og Inspire Coaching)

 

Du vil befinde dig i et magisk åndehul - du vil kunne dyrke yoga, pilates, åndedrætstræning med aromaterapi og lave nærværs- og opmærksomhedsøvelser, meditere og få NADA-behandling (øreakupunktur). Du vil også kunne vinterbade og gå i sauna med saunagus, have egen-tid med dét du har lyst til, lige fra gåture, strikketøj og bøger, til fælles hygge, blot for at nævne et par ting.


Træningen med yoga og pilates vil ikek kræve, at du slår knuder på dig selv, men vi vil arbejde med bevægelsesflow, så du mærker hvordan du kan komme ind i kroppen og ind i bevægelserne/stillingerne ved at bruge dit åndedræt.


Refleksions- og nærværs-øvelserne vil være med udgangspunkt i personlig udvikling, hvor du inviteres til at mærke det rette tempo for dig, og til at kigge på dine værdier og dine handlemønstre.

 

Retreatet i november er for dig, der via afslapning, bevægelse og refleksion, vil finde ro, nærvær og balance og give dig selv et åndehul og pusterum, i nogle rammer, som i den grad kalder på tykke sokker, brændeovn og afslappethed. Morgenhår er næsten et must!

 

Denne weekend bliver balsam for sjælen.

  • Forkælelse..
  • Afslapning...
  • Refleksion...
  • Bevægelse...
  • Ind i kroppen og lytte til at sjælen taler...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Skoven kalder

"Skoven kalder" er et åndehul midt i den svenske skov, 2,5 time fra København. "Skoven kalder" betegner sig selv som 'Basic luxury". Vi skal bo i små hytter og være omgivet af den smukkeste natur. En plet hvor stilheden, roen og naturen omslutter dig og tiden nærmest står stille. Bare at være til stede kan give dig en følelse af, at stedet og området emmer af visdom, omfavnelse og kærlighed.

 

Hovedhuset er fælleshuset, hvor du kan sidde og slappe af, nyde vores fælles måltider (lækker morgenmad, frokost og aftensmad), brændeovnen, kaffe/the og kage eller bare være; for det har man lyst til.


Der er fint dele bad og toilet i hovedhuset og ved salen, hvilket vil sige, at der blot er en lille gåtur i naturen, når man skal til og fra sin hytte. Både værelserne og salen med gulvvarme er ny istandsatte, men med så stor respekt for naturen og materialerne, at bevidstheden om, at ”less is more” og ”keep it simple” kravler ind under huden på én.

 

 

Program:

Vi forbeholder os retten til at lave små ændringer i programmet. Programmet er et tilbud, som du såvel kan vælge at følge helt som delvist.

 

Fredag den 1. november

Kl 15-17 Ankomst og indlogering

Kl 17      Velkomst og introduktion, samt et kort yoga og pilates-flow

Kl 19      Middag og efterfølgende mulighed for vinterbadning og sauna

 

Lørdag den 2. november

Kl 7        Mulighed for the og frugt/snack i køkkenet inden træning

Kl 7.30   "Godmorgen bevægelse" - med blide flows

Kl 9        Morgenmad

Kl 10.30 Refleksions-, opmærksomheds- og nærværs-øvelser og åndedrætsfokus

Kl 12.30 Frokost

Kl 13.30 NADA-behandling

Kl 15      Kaffe og kage

Kl 16      Yogapilates - med fokus på koncentration og kontrol

Kl 18      Middag

Kl 19.30 Sauna med saunagus og efterfølgende afspænding og meditation

 

Søndag den 3. november

Kl 7       Mulighed for the og frugt/snack i køkkenet inden træning

Kl 7.30  "Godmorgen bevægelse" 

Kl 9        Morgenmad

Kl 9.45   Refleksionsøvelser - Hvordan tager man Sverige med ud af Sverige - og med hjem?

Kl 12.30 Frokost

Kl 13.30  Afslutnings-Ceremoni
Der vil efterfølgende være mulighed for at brygge en kop køre-kaffe


 

Forudsætninger

Det kræver ingen særlige forudsætninger at deltage på dette retreat. Du skal blot have lyst til at søge ind i kroppen via både træning og refleksionsøvelser. Alt på programmet er et tilbud, som du kan vælge at plukke i, som du har lyst.

 

Er du i tvivl om noget, er du selvfølgelig meget velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak:

Kristina på mail@krispilates.dk eller T: 6170 1160 eller

Camilla på camilla@inspirecoaching.dk eller T: 2021 6621

 

 

Transport

Skoven Kalder ligger i Blekinge nær Ryd ca 2,5 time i bil fra København. Du skal selv stå for transport samt brændstof og bro/færge udgifter frem og tilbage. Vi vil gerne opfordre til, at I kører flere sammen og vil rigtig gerne hjælpe med at få det koordineret. Alt det praktiske skriver vi ud om, inden vi skal afsted.

 

 

Din investering

Du kan deltage på denne magiske weekend for


4.295 kr.


Inkluderet i prisen er 3 dage og to overnatninger, alle måltider, drikkevarer, kage, sauna, lån og brug af diverse udstyr til træning og NADA behandling og undervisning.

 

Ønsker du enkeltværelse (begrænset antal) kan du tilkøbe dette for 500 kr. for de to overnatninger. Ellers sover I to og to sammen. Skriv ved tilmeldingen i kommentarfeltet, hvem du vil sove sammen med, hvis I er flere der tilmelder jer sammen, eller om du ønsker eneværelse.

 

Der vil også være mulighed for at tilkøbe en 1:1 coaching af 40 minutters varighed med Camilla, med mulighed for opfølgning hjemme, til en særlig retreat-pris. Sessioner i forbindelse med retreatet skal være booket hjemmefra og aftales direkte med Camilla.Betaling

Efter tilmelding vil du blive faktureret et depositum på 795 kr. pr. tilmeldte (eller 1.295 kr. ved ønske om enkeltværelse). Det er muligt at booke op til to pladser pr. bestilling. Fakturering vil foregå via Kristinas webshop.

Betalingsfristen samt bankoverførsels informationerne fremgår af fakturaen. Der vil også være mulighed for at betalte med dankort.


Det resternde beløb deles i to rater, med sidste betaling den 1. september 2019 via en faktura der sendes til dig, på den mailadresse du noterede på din tilmelding. Tjek venligst at alle informationer er korrekte.

 

Underviserne

Kristina Petersen - Ejer af KrisPilates.dk.

Pilates-, Yoga-, og Femininfitnessinstruktør, zoneterapi og akkupressurbehandler

 

Det er mig, der skal føre dig fra hovedet og ind i kroppen via bevægelse og åndedrættet. Jeg arbejder meget intuitivt i min undervisning, og mit mål er at give mine kunder en oplevelser af frihed i deres krop og derved også i deres sind. Jeg bruger forskellige bevægelsesflows, åndedrætstræning og bindevævstræning til at guide dig ind et et fokus og et nærvær, så du mærker dig selv lige nu og lige her.


Udover at bruge pilates og yogaflows til at skabe mental og kropslig bevidsthed, så holder jeg meget af at danse og lade kroppen bestemme ved at lade sig føre at rytmerne i musikken.


Du kan læse mere om mig her

Camilla Elise Hansen  - Ejer af Inspire Coaching.

Systemisk Coach og NADA-behandler


Jeg hedder Camilla og det bliver mig der skal føre dig gennem weekendens refleksions- og nærværsøvelser. Derudover har du mulighed for at booke dig ind på en kort 1:1 coaching session eller få en NADA behandling.


Jeg er systemisk coach og NADA behandler. Jeg startede mit virke med at være sikker på, at jeg skulle undervise og coache i organisationer. Men det blev hurtigt klart for mig, at mit hjerte brændte for nærvær, relationer, hjertets forbindelse og balancen i livet. Jeg elsker at så et frø, og se det gro, i alle livets forhold og bruger derfor både refleksionsøvelser, NADA behandling og coaching i mit arbejde med klienter.


Du kan læse mere om mig her

Betingelser

Bliver du forhindret i at deltage, kan du indtil den 1. September 2019, få dit depositum tilbage, eller finde en anden, der kan tage din plads. Efter den 1. September 2019, anses tilmelding og betaling som bindende, men du har stadig mulighed for at finde en anden, der kan tage din plads, vi ønsker blot at få besked herom.


Du vil frem til vi skal afsted modtage mails fra både Krispilates og Inspire Coaching, på den mailadresse du benytter ved tilmelding.

Du vil modtage nyhedsbreve fra os begge med div. informationer, inspirationer og tilbud om retreatet inden vi skal afsted.


Retreatet gennemføres ved min. 10 deltagere.


Aflyses det af os, får du selvfølgelig alle penge retur.


Har du nogen spørgsmål til retreatet, eller til nogle af mine andre ydelser, så er du selvfølgelig meget velkommen til at kontakte mig


Telefon: 20 21 66 21

Email: camilla@inspirecoaching.dk

Inspire Coaching v/ Camilla Elise Hansen

T: 2021 6621 - E: camilla@inspirecoaching.dk