NYT LIV I TOM REDE

WORKSHOP

NYT LIV I TOM REDE


Er dit barn lige flyttet hjemmefra eller nærmer dagen sig?


For rigtig mange forældre er dagen, hvor vores børn er flyveklar og flytter hjemmefra fyldt med en masse blandede følelser.

På den ene side ønsker vi jo alt det bedste for dem, er stolte af dem og glæder os over det voksenliv, der ligger foran dem.

På den anden side gør det ondt og skaber en masse tvivl og frygt.

 

Kender du det?

 

Har du også stået med de følelser og set til, at dit barn var flyveklar? Har du også tænkt, at det var helt rigtigt og så alligevel så underligt? Er du trist? Er du  i tvivl om, hvordan du nogensinde skal overleve, ikke at kunne følge med i dit barns hverdag, se dem komme og gå, hilse på deres venner jævnligt? Er du usikker på, hvordan du skal rumme alle dine følelser og på samme måde hjælpe dit barn bedst muligt?

 

På workshoppen:

  1. Kommer vi omkring de følelser, der er forbundet med at være forældre i en tom rede.
  2. Taler om, hvordan vi kan starte et nyt liv op og fylde reden op med god energi efter ungerne er flyttet ud.
  3. Diskutere, hvordan vi bedst muligt kan støtte vores nu voksne børn på deres rejse, i en tid hvor vi ikke selv er i balance.

 

Det er ikke meget vi hører om alle de tanker, følelser og usikkerheder der følger med at være forældre til flyveklare unge. Det skal vi lave om på. For når vi sætter ord på vores følelser omkring ”empty nest syndromet”, kan vi opleve en forløsning, som hjælper os i gennem en vigtig transition i livet.

 

”Nyt liv i tom rede”, er en workshop for forældre, der har unge voksne børn, der er flyveklar eller flyvefærdige og på vej ud i verden på egen hånd. Når vi får talt om vores egen sorg, kan vi bedre bygge et nyt liv op for os selv og kan bedre hjælpe vores børn videre på deres rejse.

 

På workshoppen, vil du få input til:

  • hvad ”the empty nest syndrom” er
  • hvordan du håndterer det tab og den sorg, der følger med, at dit barn flytter hjemmefra
  • at give slip
  • at være tilgængelig uden at være anmassende
  • hvordan du (gen)skaber din identitet.

 

Vi arbejder med flere af de spørgsmål, der naturligt dukker op, når vi har flyvefærdige unge. Hvordan vi griber den nye virkelighed an, og hvordan vi begynder at forme en hverdag, hvor vi har mulighed for at skrue mere op for kærligheden, selvkærligheden og vores eget hjertes ”hvorfor”.

 

Du vil få udleveret:

  • Kompendium, med spørgsmål du kan reflektere over og arbejde med, såvel på, som efter workshoppen også
  • 10 gode råd til dit nye liv

 

Aftenen vil være en kombination af forskellige skriveøvelser, dialog og meditation.

 Workshoppen afholdes i København (endelig adresse følger)

Torsdag den 28. November 2019 kl. 18-21

Pris: 400 kr.

 

Jeg vil anbefale jer at komme begge forældre, hvis det er muligt, så I tager disse vigtige skridt sammen. Er du ikke i et parforhold, kan det være en god idé at komme med en ven eller veninde i samme situation. Så I kan støtte hinanden. Er det ikke muligt, kan du få videre støtte i vores fælles gruppe på Facebook.

 

Køb to billetter med det samme og spar 100 kr. I alt 700 kr.TILMELDING:

Indbetaling via MobilePay 20 21 66 21 (Camilla Elise Hansen)

Ved flere tilmeldte på samme betaling, bedes du sende sms, påført navn på alle tilmeldte.

 
TILBUD TIL DELTAGERE PÅ WORKSHOPPEN:

Du kommer langt på selve workshoppen, når vi mødes og deler i plenum. Har du derefter brug for mere hjælp er jeg klar til at coache dig. Jeg sparer både med forældre og de unge.


Som deltager på workshoppen tilbyder jeg dig:

3 coaching sessions til 2.000 kr. (normalpris 2.400 kr)

 

Adgang til en lukket facebook gruppe, kun for deltagere på workshoppen "Nyt liv i tom rede"


OM UNDERVISEREN:

Jeg er uddannet systemisk coach og har en masterclass i psykologi. Jeg startede mit virke med at være sikker på, at jeg skulle undervise og coache i organisationer. Men det blev hurtigt klart, at mit hjert brændte for nærvær, relationer, hjertets forbindelse, værdier, livsformål og balancen i livet.


Jeg elsker at så et frø og se det gro i alle livets forhold, og benytter refleksionsøvelser, meditation og coaching i arbejdet med mine klienter.


Privat er jeg gift på 26. år, og har to unge voksne sønner på 23 og 25 år - den ene flyttet hjemmefra, den anden stadig hjemmeboende. Begge drenge har været borte fra hjemmet i længere perioder, som udvekslingsstudent, på efterskole, på månedslange rejser og udsendt fra forsvaret. 


Jeg oplevede selv usikkerheden og sorgen da min søn flyttede hjemmefra, men fandt ikke rigtig hjælp nogen steder, og heraf opstod ideen og starten på fordybelse i emnet, at have flyveklare og flyvefærdige unge voksne, og hvordan vi får anerkendt, at det er en epoke der slutter når ungerne flyver fra reden og, at du ikke er alene som forælder, med alle de følelser du indeholder.

Inspire Coaching v/ Camilla Elise Hansen

T: 2021 6621 - E: camilla@inspirecoaching.dk