REIKI BEHANDLING

REIKI behandling & Balancering af chakra

Den traditionelle Usui Shiki Ryoho

Reiki behandling

Reiki er japansk og betyder Rei (universel) og Ki (livsenergi)


Usui Shiki Ryoho (Usui's system for naturlig helbredelse) er navnet på den Reiki form du tilbydes hos mig. Reiki behandling omtales også Reiki healing, da man arbejder med energier i kroppen til at opløse blokeringer. Du vil opleve en umiddelbar ro og behandlingen er energetisk og hjælper til en afbalancering af krop og sind.


Du ligger på en behandler briks, fuldt påklædt og med et tæppe over dig. Atmosfæren omkring dig vil være rolig, og du tilbydes at der spilles stille behagelig musik mens du behandles. Behandlingen vil være med håndspålæggelse på særlige zoner på både hoved, forside og bagside af kroppen.


At modtage en Reiki behandling, kan føles meget forskelligt fra menneske til menneske og fra gang til gang. Nogle føler varme, eller afslappethed, andre lethed og ro, nogle falder i søvn under behandlingen, andre mærker kulde eller rystelser og andre igen får kriller i halsen eller oplever at noget løsnes i dem. Nogle oplever også at overvældes af grin eller gråd, hvilket blot er et udtryk for at kroppen giver slip på følelser der måske har været holdt på længe og ophobet i kroppen. Nogle mærker ingenting, men dette er ikke ensbetydende med at behandlingen virker mindre på dem, behandlingen har stadig effekt. Mange oplever maverumlen når deres energier kommer i gang.


Reiki er en nænsom og blid behandling, hvor kroppen afgør hvor den har behov for at energien flyder friere. En Reiki behandling er ikke kun god for mennesker med ubalancer og blokeringer, også raske mennesker kan have stor gavn af behandlingen, med henblik på at reducere stress, få ro på nervesystemet i det hele taget eller at komme ud af hovedet og ned i kroppen, så hjertets hvisken høres tydeligere igen og dermed giver de svar du måske længe har søgt.


Balancering af Chakra systemet

Udover den traditionelle Usui Shiki Ryoho Reiki metode, tilbyder jeg også Balancering af Chakra systemet. Kroppen kan nemt lave blokeringer i vores forskellige chakraer, dette kan en balancering bidrage til at løsne, så energien igen kan flyde frit mellem chakraer, fremfor at kompensere ved at flyde udenom blokeringer og dermed ophobe negativ energi i kroppen.


Kontakt

Tøv endelig ikke med at kontakte mig, du kan benytte både kontaktformularen, sende en mail eller sms eller give mig et ring. Så tager vi en gratis og uforpligtende snak om hvorvidt min healings/behandlingsform er den rette for dig. Og du er selvfølgelig også meget velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål.


Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Kontaktdata:

Telefon: 20 21 66 21

Email: info@inspirecoaching.dk


Virksomheder:

Kontakt Inspire Coaching for tilbud om forløb eller klippekort til sessioner og forløb.

Inspire Coaching v/ Camilla Elise Hansen

T: 2021 6621 - E: info@inspirecoaching.dk