OM CAMILLA

Jeg har hele mit liv interesseret mig for mennesker og menneskelige relationer. Jeg elsker at så et frø og se det vokse og gro, i alle livets forhold.


Jeg har arbejdet med coaching, meditation og nærværstræning de sidste ti år. Sideløbende har jeg arbejdet som mentor, koordinator og haft ledelsesansvar.


Jeg hjælper mennesker, som står ved overgange i livet. Mange savner ny energi, forandring, forståelse, mening, at finde deres livsvej, indsigt i sig selv og måske et helt nyt ståsted.


Ved at undersøge og afdække hvad de ønsker af livet, hvad der forhindrer dem i at leve det liv de ønsker og hvad deres sande værdier og livsformål er, hjælper jeg på vej, så de lytter til sig selv og deres hjertes stille hvisken og finder eller genfinder balancen i livet.


Jeg går helhjertet ind i alle sessioner og tilstræber at mine klienter tager noget med fra alle sessioner. Jeg bestræber mig på at møde mennesker fordomsfrit, nærværende og med et åbent hjerte.


Jeg tror på, at vi er hele mennesker og at vores privatliv sjældent står uden vores arbejdsliv og omvendt. Vi defineres af både fortid og nutid, men kan bryde vaner og mønstre når vi finder det meningsfuldt og tiden moden.

Jeg har selv gennemlevet flere livskriser og jeg ved at det er hårdt arbejde og kræver meget af os, at komme godt, sikkert og stærkt igennem en krise.


Men det har også vist mig, både i mit eget liv og som støtte til andre, at selvom vi ruskes og væltes omkuld af livet, så kan vi finde skjulte ressourcer, så vi kan genfinde balancen og komme styrket igennem krisen.


Jeg har selv flere perioder i mit liv været tilbøjelig til at være for meget ovre i andre mennesker, så jeg fuldstændig glemte mig selv. Det giver ubalance og dårligt selvværd. Det medfører også at vi ikke står i vores eget lys, og at vi dermed kan blive “afhængige” af hvordan andre har det og hvad andre mener og synes.


Jeg deltager løbende i relevante kurser og uddannelser - og modtager selv både terapi og supervision, både individuelt og i gruppe.


Derudover sørger jeg for at gå vejen selv og dermed autentisk at kunne hjælpe de mennesker der kommer hos mig.

CV:

2020-2024:

ID Psykoterapeut ved ID Academy


2023-2024:

Aktionsforskningsuddannelse i psykoterapi ved

Dansk Psykoterapeutforening


2021-2023 :
Afdelingsleder, Holbæk Kommune


2020:

Reiki 1 fra Lighthouse Reikicenter Bornholm ved Reikimester Linn Ulekleiv


2019:

PTSD i praksis ved Jacob Thorsen


2018:

NADA-behandler fra NADA Danmark

 

2017:

ONE - Det Oplevede Nærværs Effekt ved Janni Frank

 

2017-2021:

Souschef, Holbæk Kommune

 

2017:

Kommunikation og motivation i vejleder- og beskæftigelsesindsatsen;

Diplom i beskæftigelse fra Metropol og MPloy

 

2015:

Rehabilitering i beskæftigelsesindsatsen; 

Diplom i beskæftigelse fra University College Sjælland

 

2014-2018:

Koordinator for Mentorindsatsen og fungerende mentor, Holbæk Kommune

 

2013-2014:

Jobkonsulent, Holbæk Kommune

 

2013:

Masterclass i psykologi fra Probana Businesschool

 

2013:

Systemisk coach fra Ørsted Udvikling & Ledelse

 

2001-2013:

Salgs-, Marketing- og Eventkoordinator


2001:
Markedsøkonom

.

1989-2001:

Medhjælper i integreret institution og på døgninstitution med udviklingshæmmede børn og unge