UDTALELSER

Udtalelser

Læs hvad andre har oplevet i samarbejde med mig:

Klara - 31 år - 2024:

Jeg startede mit forløb hos Camilla, da jeg efter et langt sygdomsforløb havde svært ved at mærke mig selv og min krop. Camilla formåede igennem tålmodighed, omsorgsfuldhed og en lyttende tilgang at skabe kontakt mellem krop og sind og skabte rum for indsigter, som har gjort en enorm forskel for mig. Jeg blev altid mødt med varme, tryghed og forståelse og en stor åbenhed overfor alt, hvad jeg havde brug for at snakke om. I mine samtaler med Camilla har jeg opnået en unik ro og stabilitet, og jeg er dybt taknemmelig for den støtte og hjælp, som jeg har fået. Mine varmeste anbefalinger.


Pernille - 40 år - 2023:

I samtalerne med Camilla føler man hjertevarme - via spørgsmål og dialog, får hun skabt dyb refleksion, der indvendigt har fået mig til at føle at jeg er mere værd. TAK!


Tilde - 18 år - 2023:

"Jeg er en pige på 18 år, som i mange år har haft en masse problemer med ensomhed, troen på mig selv og at gøre ting i det rigtige tempo.

Men efter jeg har været hos Camilla, så har jeg virkelig kunne mærke at jeg er begyndt at have mit hjerte med i de ting jeg gør. Derudover har jeg fået en masse redskaber til, hvordan jeg kan takle mine problemer i praksis, men også mentalt. Jeg føler jeg er kommet i den rigtige retning, og hun har helt klart skubbet mig den rigtige vej.

Camilla er en meget forstående og lyttende person, men hun er også god til at komme andre sider af sagerne, så jeg kan får et andet blik på tingene. Jeg har haft en god udvikling hos hende, og sådan fortsætter det fremover. Hvis ikke jeg havde valgt at starte hos Camilla, så havde jeg ikke stået hvor jeg er idag. Så havde mine problemer taget over hverdagen.

Derfor takker jeg Camilla mange gange, for at hjælpe mig på rette vej, og vejlede mig til at få en lysere og bedre hverdag

Der er ingen tvivl om at jeg kan anbefale Camilla, hun er virkelig en god hjælp"


Alexander - 21 år:

Bedste terapeut jeg har mødt. Hun fik mig ud af et mørkt sted. Camilla er det mest empatiske menneske der findes, og jeg vil klart anbefale hende som den første til alle som har brug for en terapeut, samt folk som befinder sig et mørkt sted fuld af tvivl.


Katrine - 29 år:

Det er så meget nemmere når man ved hvad man vil - Tak!


Karen - 45 år:

Med NADA og coaching hos Camilla, oplever jeg at mit system (krop, sjæl, hjerte, hjerne) får lige præcis det, det kalder på...

Nogen gange er jeg "vågnet" med en fantastisk energi i kroppen og tanken og glæden over at jeg bare SKAL ud og købe et par støvler hurtigst muligt!

Andre gange er det en stille ro som forplanter sig i hoved og hjerte - en følelse af at det hele skal nok gå!

Andre gange igen bliver jeg lidt rundt på gulvet, men når hovedet rammer puden samme aften får jeg som oftest den aha oplevelse der har været undervejs.

NADA og coaching er godt for alle som vakler; som tvivler; som ængstes!

Jeg mærker jeg er i trygge hænder og at universet vil mig det godt!


Stine - 32 år:

Det giver mig en enorm tryghed for mig i hverdagen at vide at Camilla er ved min side og altid står klar til at hjælpe mig i de svære stunder og desuden har hun rykket mig meget, ved at stille de spørgsmål og skabe de refleksioner over mine uhensigtsmæssige handlemønstre, som jeg ikke selv formår.

Uden Camilla var jeg ikke nået så langt som jeg er i dag. Via kærlige skub guider hun mig i den rigtige retning og gør mig til en bedre udgave af mig selv.


Ditte - 30 år:

Du er en fantastisk coach og et ualmindeligt jordnært menneske.

Tina - 52 år - 2023:

Min mand og jeg har snakket om, at jeg gerne vil fortsætte med at have dig som den kæmpe hjælp, du har været indtil videre for mig. Du er den der har givet mig gode redskaber og forslag til at gøre min hverdag bedre og jeg er helt tryg ved dig.


Lærke - 14 år - 2023:

Jeg er en pige på 14 år som før jeg startede hos Camilla havde mange selvværdsproblemer og selvtillidsproblemer, men efter at have gået hos hende, har jeg fået tro på mig selv, og jeg ved hvad jeg selv er værd.

Camilla er et meget lyttende menneske, og er god til at vejlede en på vej med de ting man har det svært med. Jeg har mange gange taget de værktøjer i brug som vi havde snakket om, og de har alle virket. Jeg har udviklet mig rigtigt meget på kort tid og jeg kan kun takke hende for at stå ude på sidelinjen. Hvis ikke jeg havde gået hos Camilla havde jeg nok stadig den dag i dag haft problemer jeg ikke vidste hvordan jeg skulle takle.

Jeg kan stærkt anbefale Camilla"


Regitze - 30 år:

Inspirerende, værdifuld og hjertevarmt menneske, er kun få af de ord der beskriver Camilla. Min dybeste respekt til dit virke. Du møder mig uden fordomme, med et modspil og empowerment, der ikke kun for mit virke og mig, får det hele til at blomstre.

Vil til en hver tid anbefale dig til alle der måtte have brug for et kærligt klap og skub fremad, om det er personligt eller erhvervsmæssigt!


Kvinde - 41 år:

*****Den bedste coachingsession EVER:-)

Nogle gange er livet noget rod, og tankemylderet føles som et evindeligt fald af tetrisbrikker der dumper vilkårligt ned fra “gud-ved-hvor”, og som man ikke kan få til at falde i hak lige meget hvor meget man prøver.

Sådan havde jeg haft det længe og efter utallige selvhjælpsartikler, 1 times sessioner hos en coach og et utal af opslidte veninder og venner, gik det op for mig at jeg havde brug for én til at hjælpe mig med at få struktureret mine tanker og løbe (eller måske bare gå) i den rigtige retning. Det skulle ikke være noget med “1 time og så kom igen i næste uge” - nej det skulle være noget med at ALT blev kastet op og puttet i mentale kasser, og at det overblik skulle gøre det klart for mig hvad der var op og ned, rigtigt og forkert. I mit hoved tænkte jeg : “4 timer, et whiteboard, en helt udefrakommende til at facilitere og rådgive og så bare fokus på overblik og fremdrift”

Men hvor fandt jeg lige den rette til den opgave?

….og DER STOD CAMILLA! Helt klar på sådan en opgave. Uden kendskab til mig, til historien, formålet, outputtet eller formen sprang hun ud i opgaven. I samarbejde fandt vi en form, og Camilla var knivskarp i sine spørgsmål, sin feedback og sine løsningsforslag. Og jeg mener KNIVSKARP i alle 4 sammenhængende timer (!!!) vi brugte sammen. Ingen pauser, ingen irriterende “hvad synes du selv”- spørgsmål - bare lyttende, reflekterende og interesseret. Løsningsorienteret og helt uden at dømme. Rolig og afbalanceret. Skarp, struktureret og inspirerende…. og virkelig god til at tegne tændstiksmænd :-)

Jeg mødte Camilla uafklaret, forvirret, træt og en anelse modløs…. men gik afklaret, handlingsorienteret og skarp fra vores session. Jeg havde fået overblik, men jeg havde også fået VIRKELIG GODE indspark og bedst af alt - jeg skulle ikke komme tilbage efter en uge og redegøre for fremdriften eller mangel på samme. Camilla var der bare - på mine præmisser og uden forventninger.

Jeg kan på det varmeste anbefale Camilla og InspireCoaching.