COACHING

Coaching

Er der ting i dit liv der ikke kører på skinner, ting som du gerne vil sætte fokus på i dit privatliv, dit arbejdsliv eller dit skoleliv? Har du brug for at finde retningen i dit liv? Brug for at gøre op med gamle vaner? Eller noget helt andet…..?

 

Gennem coachingsamtalen, hjælper jeg dig med at finde frem til dit fokus.  Vi træner at finde svarene i dig selv, så du bevarer dig selv og den du er, igennem hele forløbet. Jeg hjælper dig med at finde balancen i dit liv, uden at balancen bliver en hæmsko, som du kan bruge til at bebrejde dig selv, skulle der komme bump på vejen. Men via coachingsamtalen øges din bevidsthed om mulighederne og jeg kan være med til uvildigt, at give dig nye vinkler og perspektiver på det du gerne vil have, eller finder frem til du gerne vil have fokus på.

 

Vi kan indimellem have svært ved at finde eller vælge retningen i vores liv.  Men gennem coachingsamtalen træner vi at du med udgangspunkt i dig selv, finder frem til det der er den rigtige retning for dig.

 

Vi kan alle få ”dårlige” vaner, men vaner kan ændres og hvis du er klar til at gøre op med dine vaner, reflektere og finde frem til kernen i dit problem eller dit liv, så vil en coachingsamtale være en stor hjælp.

 

Tøv ikke med at kontakte mig, du kan benytte både kontaktformularen, sende en mail eller sms eller give mig et ring. Så tager vi en gratis og uforpligtende snak.

 

Jeg glæder mig til at høre fra dig.