TERAPI

Terapi


Vores samtaler tager udgangspunkt i det eller de begrænsninger eller udfordringer dit liv er præget af her og nu. Det kan være privat såvel som arbejdsmæssigt.


Sammen dykker vi ned i det du har behov for at sætte lys på, ved at fokusere på at identificere og ved at bearbejde de tanker, følelser, handlinger og hændelser, der er et problem for dig.


Indimellem er der noget der trækker tråde tilbage i dit liv, som kræver opmærksomhed, andre gange er det i dit liv nu du ikke kan mærke dig selv, dine ønsker og behov. Eller du får øje på noget i dig selv, som du ikke har givet opmærksomhed, enten bevidst eller ubevidst.


At få forståelse for dine reaktions- og handlemønstre, kan give dig lige netop det der skal til, for at du igen får fodfæste og skabt handlekraft til at leve og mestre det liv du ønsker at leve.


Jeg plejer at sige, at vi med ny indsigt, får ny udsigt.

Studiemedlem af Dansk Psykoterapeutforening.KLIENTERNE HAR ORDET:


Jeg startede mit forløb hos Camilla, da jeg efter et langt sygdomsforløb havde svært ved at mærke mig selv og min krop. Camilla formåede igennem tålmodighed, omsorgsfuldhed og en lyttende tilgang at skabe kontakt mellem krop og sind og skabte rum for indsigter, som har gjort en enorm forskel for mig. Jeg blev altid mødt med varme, tryghed og forståelse og en stor åbenhed overfor alt, hvad jeg havde brug for at snakke om. I mine samtaler med Camilla har jeg opnået en unik ro og stabilitet, og jeg er dybt taknemmelig for den støtte og hjælp, som jeg har fået. Mine varmeste anbefalinger.

- Klara, 31 år


"I samtalerne med Camilla føler man hjertevarme - via spørgsmål og dialog, får hun skabt dyb refleksion, der indvendigt har fået mig til at føle at jeg er mere værd. TAK!"

- Pernille, 40 år


"Du er den der har givet mig gode redskaber og forslag til at gøre min hverdag bedre og jeg er helt tryg ved dig."

- Tina, 52 år


"Efter jeg har været hos Camilla, så har jeg virkelig kunne mærke at jeg er begyndt at have mit hjerte med i de ting jeg gør. Derudover har jeg fået en masse redskaber til, hvordan jeg kan takle mine problemer i praksis, men også mentalt. 


Camilla er også god til at komme med andre sider af sagerne, så jeg kan får et andet blik på tingene. Jeg har haft en god udvikling hos hende, og sådan fortsætter det fremover. Derfor takker jeg Camilla mange gange, for at hjælpe mig på rette vej, og vejlede mig til at få en lysere og bedre hverdag"

— Tilde, 19 år


"Camilla er et meget lyttende menneske, og er god til at vejlede en på vej med de ting man har det svært med. Jeg har mange gange taget de værktøjer i brug som vi havde snakket om, og de har alle virket. Jeg har udviklet mig rigtigt meget på kort tid og jeg kan kun takke hende for at stå ude på sidelinjen. Hvis ikke jeg havde gået hos Camilla havde jeg nok stadig den dag i dag haft problmer jeg ikke vidste hvordan jeg skulle takle."

— Lærke, 14 år